Det lilla extra till middagsbjudningen

Är vi inte alla överens om att en middagsbjudning handlar om sällskapet, maten och stämningen? Sällskapet är kanske svårt att hjälpa till med. Men när det gäller stämningen och maten finns det massor av inspiration att hitta. Det finns enkla och prisvärda åtgärder att ta till när det kommer till en perfekt middagsbjudning bland vänner.

Mycket beror på om middagsbjudningen handlar om lekar, frågesporter och andra saker som gör det till ett event. Eller om trevligheterna hålls till bordet. Ett kul första steg, oavsett sammanhang, är att ha servetter med tryck och andra personliga detaljer. Trycket kan vara i både bild och text, och printer.se hjälper gärna till med designen på dina servetter med tryck.

Lyft varandra med inspirerande citat

Beroende på vilken typ av middagsbjudning som det handlar om, kan citat vara både peppande och roligt att ha på servetterna. Det skadar inte att pusha varandra ibland. Ju fler kreativa sätt detta kan uttryckas på, desto bättre. Roliga karikatyrer av samtliga middagsgäster kan skapa många roliga skratt, om det skulle vara det som är syftet. Det finns egentligen hur mycket skoj som helst att göra med servetter, papperstallrikar och liknande. Med en proffsig och snygg vikning blir effekten ännu större.

Perfekt för restauranger och andra företag

Servetter med tryck får kanske bäst effekt när det handlar om företagande. Det är också där det är vanligast. På en restaurang är det en lyxig detalj när restaurangens namn och logga finns trycka på servetterna. Driver du ett företag utanför restaurangbranschen kan de ändå användas för reklam. Det kan till exempel vara vid företagsevent, fester, konferenser och annat där det alltid är bra att synas. Så länge budskapet och sammanhanget är positivt är det alltid bra att synas. En kombination av digital marknadsföring på till exempel sociala medier och i form av broschyrer, servetter och annat är nästan alltid en smart lösning!

Lämna ett svar